måndag 18 januari 2010

underbart

Idag blev det 70 min springtur med Joss + att jag hade ngn j*vla gummibandspilates i skolan.. Mindre kul! Det var skönt att ut och springa och man måste ju som sagt variera sin träning lite! Man kom lätt in i en rytm och det var skönt att slippa springa själv för en gångs skull. När man är två kan man prata med varandra och man känner sig inte lika utstirrad.. Så känns det för mig iaf!

Nu blir det nog rostade rotfrukter med lite sparris och ägg.. Får hoppas att jag inte eldar upp hela huset i min iver att göra en god & nyttig middag haha.. Jag kmr lägga upp receptet på de rostade grönsakerna senare & kanske lägger jag upp en bild! Men nu tycker jag att det har blivit lite för mkt skidsnack & alldeles för lite dans, därför lägger jag upp det här klippet från sytycd (so you think you can dance):


Suck.. för att vara tjejig; det är sådär man vill att kärlek ska vara.. Som en helt underbart vacker dans. Tack & adjö, tillbaka till verkligheten.






PS. Där har ni ngnting att träna på killar. Ni tjejer för den delen också! DS.


1 kommentar:

  1. Coach Boggen gör ett bra arbete! Kan ju bara applådera er och säga att ni troligtvis är mycket närmre en vasaloppsmedalj än vad skidåkarna är SYTYCD! Keep up the good work!

    SvaraRadera

Just do it!